L’exposició "L'altra mirada de la recerca" continua la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

 Jornades
  Centre Comercial Westflield Glòries —
31/08/2022 al 01/01/0001
31/08/2022 -- De 09:00h a 21:00h
01/01/0001 -- De 00:00h a 00:00h
Organitza :
Campus Vall d'Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:
L’exposició ‘L'altra mirada de la recerca’ comença la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

La selecció d’imatges que forma la mostra ‘L’altra mirada de la recerca’ ha estat escollida entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron.

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L'altra mirada de la recerca’ es va presentar per primera vegada al gener de 2021 al Palau Robert, on va estar disponible prop de dos mesos. Des del novembre de 2021 fins el febrer de 2022, la va acollir el vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron. Va començar a recórrer el territori català amb una primera parada a Igualada. Altres espais de Catalunya acolliran l’exposició, com ara els centres comercials Westfield Glòries (abril-agost) i Westfield La Maquinista (novembre, desembre, gener) a Barcelona.

Fins el 31 d'agost es podrà visitar a la Planta Alta Carrefour del centre comercial Westfield Glòries de Barcelona de dilluns a dissabte de 9h a 21h.

En el marc d’aquesta exposició, el 10 de març a les 19h tindrà lloc la xerrada online “Què hi ha darrere de les imatges científiques?”, a càrrec de la Dra. Patricia Bogdanov, investigadora del grup de recerca en Diabetis i Metabolisme del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i una de les investigadores que més han participat en el concurs de fotografia al llarg dels anys. Podràs connectar-te a la sessió a través d’aquest enllaç.

‘L’altra mirada de la recerca’ inclou una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Fins ara, l’exposició incloïa fotografies presentades fins el concurs de 2020 i, en aquesta nova fase, s’incorporen algunes de les imatges guanyadores de la última edició del concurs, celebrat el 2021. Les fotografies que formen part de la mostra, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. Gràcies a la interacció entre ciència i art, l’exposició fa possible mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.

Activitats relacionades

L’exposició "L'altra mirada de la recerca" continua la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

Centre Comercial Westflield Glòries
31.08.2022 - 09:00
Més informació

UEHA Innovation Network Barcelona Meeting

01.09.2022 - 13:00
Més informació

Chest Wall International Group Annual Congress

14.09.2022 - 08:00
Més informació

Seminari de Recerca "Neurotoxicity of microbial ureases and implications for neurodegenerative diseases"

14.09.2022 - 15:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.