Notícies en Veu Alta

Actualitza't amb les últimes notícies de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus. Si vols estar al dia de l'actualitat assistencial i de recerca no oblidis escoltar-nos cada divendres! El més destacat de Vall d'Hebron en un clic.

Notícies en Veu Alta - 22/09/23

Vall d’Hebron ja ha diagnosticat més de 700 pacients gràcies al XUEC en malalties minoritàries renals i l'exposició ‘Ultrasons, de la natura a la medicina’ arriba al Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Notícies en Veu Alta - 15/09/23

La biòpsia líquida de llet materna podria ser útil en el futur per al diagnòstic precoç del càncer de mama. Celebrem el XXVII Curs d'Actualització en Immunitzacions i Vall d'Hebron participa en la Nit Europea de la Recerca 2023.

15/09/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 28/07/23

Vall d’Hebron posa en marxa la planta d’hospitalització de l’Àrea de Salut Mental per a la Infància i l’Adolescència. El VHIR servirà de model i soci estratègic per a l'Institut de Medicina Molecular Lobo Antunes i som el primer centre de Catalunya que arriba als cent tractaments amb radiofàrmacs.

28/07/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 21/07/23

Vall d’Hebron demostra que iniciar la medicació en pacients amb primers símptomes d’esclerosi múltiple redueix la discapacitat a llarg termini. Vall d'Hebron estén el projecte de gestió de dades 'Smart Diabetes Hospital' per a un millor control del pacient diabètic ingressat i destaquem l'èxit del festival VALLVIVA.

21/07/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 14/07/23

Vall d’Hebron apunta a la utilitat dels rellotges intel·ligents com a eina complementària a l’atenció mèdica per detectar arrítmies després d’un ictus i la Dra. Sara Marsal guanya un premi trifermed a l'Impacte Social en Salut.

14/07/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 7/07/23

Els infants i adolescents de l’Hospital de Dia Polivalent representaran Vall d’Hebron al 9è Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics “HEART” i Vall d'Hebron i SYNLAB signen un acord de col·laboració per a impulsar la recerca mèdica.

07/07/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 30/06/23

Vall d’Hebron participa en l’estudi que troba la primera variant genètica relacionada amb la progressió de l’esclerosi múltiple. Comencen les obres de Realitat Millorada, el projecte de reforma integral de l'Àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques. I hem celebrat l’acte d’entrega dels premis Best in Class 2022.

30/06/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 23/06/23

Vall d’Hebron ha creat una consulta oncològica pionera a l’Estat per adolescents i joves adults. Dos projectes de l'Hospital han estat guardonats per la Plataforma d’Organitzacions de Pacients. I aquest mes, hem coorganitzat juntament amb l’Hospital Nossa Senhora da Paz les X Jornades Científiques a Cubal, Angola.

23/06/2023

Català

Notícies en Veu Alta - 16/06/23

Vall d’Hebron és el primer centre de l’Estat acreditat com a centre integral d’atenció oncològica. Pintures murals d’Andreu Buenafuente decoren el Servei de Rehabilitació de l’Hospital. Viatgem fins a Ginebra en una reunió anual de l'OMS. Rebem una beca per a la investigació del càncer de pàncrees.

16/06/2023

Català

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.