El grup de Direccionament i Alliberament Farmacològic centra la recerca en noves aplicacions basades en la nanotecnologia per desenvolupar teràpies d’alliberament farmacològic innovadores, i sistemes diagnòstics per proporcionar solucions a necessitats mèdiques en l’àmbit de l’oncologia i les malalties minoritàries. Dissenya, desenvolupa i optimitza el sistema nanotecnològic per a diferents indicacions. L’objectiu final és traslladar aquests coneixements biomèdica de la manera més ràpida i eficient a la pràctica clínica.

Concretament, utilitza models in vitro i in vivo, fets a mida i basats en la imatge (models bioluminescents i fluorescents) per identificar noves dianes terapèutiques i per abordar la validació preclínica de nanoconjugats terapèutics i biosensors. Amb un estudi individualitzat dels casos, es combina la recerca bàsica amb la translacional, fent confluir la base molecular i cel·lular de la malaltia amb estudis previs, que permet dissenyar les noves teràpies i estratègies diagnòstiques. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.