CUSAM
PROGRAMA DE SIMULACIÓ

Àrea Mèdica – CUSAM per a residents

Aquest curs té com a objectiu principal la identificació i el maneig clínic i terapèutic de les patologies mèdiques més freqüents mitjançant simulació clínica i instrumental. 

La formació transversal és indispensable per a totes les/els residents de primer any d’un total de 22 especialitats mèdiques.

El curs inclou un temari teòric en línia per al maneig de les principals síndromes de consulta a l’Àrea Mèdica (dolor toràcic, dispnea, etc.) i tallers pràctics de simulació per adquirir destreses mitjançant casos clínics.

Les simulacions les imparteixen residents d'últim any i facultatius especialistes. La durada del curs és de 8 hores, en les quals s'utilitza la simulació com a eina d'aprenentatge per treballar aptituds tècniques i no tècniques.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.