Programa bàsic de simulació pulmonar per l'aprenentatge de ventilació mecànica no invasiva aguda

Programa dirigit a residents de primer i segon any de pneumologia que entrena en l’ús de la ventilació mecànica no invasiva (VMNI), una tècnica terapèutica per la insuficiència respiratòria. 

Dirigit a:

Residents

En els últims anys està augmentant l’ús en l’àmbit hospitalari de la ventilació mecànica no invasiva. Això fa que sigui necessària la formació sobre la seva aplicació entre els metges residents de l’especialitat de pneumologia.

El programa de formació consta d’un primer bloc teòric que es duu a terme en línia i a continuació els alumnes participen en diferents tallers i escenaris. 

Té una durada de sis mesos i es fa un taller de simulació un cop al mes.

Objectiu

El programa té com a objectius conèixer els fonaments de la ventilació mecànica no invasiva, identificar-ne les indicacions i disposar d’eines per aplicar i mantenir la tècnica.

Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.