Taller d’oxigenoteràpia d’alt flux

L’ús d’oxigenoteràpia d’alt flux és una pràctica molt freqüent a Pediatria. S’ha demostrat la seva eficàcia com a tractament del distrès respiratori en el context de patologies respiratòries i d’altres. Els residents de Pediatria i d’Infermeria tenen la possibilitat de practicar en simuladors l’ús d’aquests aparells. 

Dirigit a:

Residents

El programa inclou una sessió interactiva de repàs dels fonaments de l’oxigenoteràpia d’alt flux així com indicacions d'aquesta. A continuació es desenvolupa un taller pràctic amb dispositiu Airvo on es fa el muntatge de l’aparell. A partir de casos clínics, es tracten situacions especials com ara el transport i la teràpia nebulitzada. 

Objectiu

El taller proporciona el coneixement de les indicacions de l’oxigenoteràpia d’alt flux, familiaritzar-se amb el dispositiu Airvo, adquirir coneixements per fer un muntatge correcte del dispositiu Airvo i saber gestionar situacions especials com ara el transport i teràpia nebulitzada amb el mateix dispositiu.

Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.