Sra. Andrea Beneyto Dobón

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Paediatric Infectious Diseases and Immunodeficiencies Unit

Nurse

Sóc la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la Unitat de Malaltia Infecciosa i Immunodeficiències Pediàtriques (UPIIP) de l’Hospital Universitari de Vall d’Hebron.

Curriculum

Currículum
Em vaig incorporar a la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria al novembre del 2021 com a infermera referent / gestora de casos. Vaig començar en el servei de pediatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron quan estava cursant encara el meu darrer any de carrera universitària. Des de llavors, he estat com a infermera d’hospitalització per diferents serveis pediàtrics.

Activitat
El principal objectiu de la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la UPIIP (https://www.upiip.com/ ) és aconseguir la millora en l’atenció i la qualitat de vida dels pacients amb malalties infeccioses i/o immunodeficiències i les seves famílies dins d’un equip multidisciplinari. Oferint un abordatge integral amb un equip multidisciplinari en les situacions de complexitat, dependència i fragilitat dels pacients, i coordinar i gestionar les necessitats d’aquests pacients per garantir la continuïtat assistencial i millorar la qualitat de vida dels pacients, cuidadors i famílies.

La meva activitat dintre de la UPIIP és donar resposta a les necessitats de 7 grups de pacients:
- Pacient amb cribratge neonatal d’IDCG positiu.
- Pacient complexa amb IDP.
- Pacient complexa amb patologia infecciosa.
- Pacient en tractament amb GGSC / GGIV.
- Pacient amb necessitat de TADE.
- Pacient amb VIH.
- Pacient amb TBC.

També formo part de la Fundació Barcelona PID Foundation (http://www.pidfoundationbcn.org/) i del grup de recerca de malalties infeccioses del VHIR on participo com study nurse a diversos projectes de recerca i assajos clínics.

Formació acadèmica
Vaig estudiar Infermeria a la Universitat Central de Catalunya (2016-2019). Posteriorment al 2020 vaig realitzar el Màster en Pediatria en la Universitat de Barcelona i després vaig realitzar un Màster i quatre postgraus en Urgències Pediàtriques en la Universitat CEU Cardenal Herrera. També tinc el diploma de suport vital intermedi pediàtric patrocinat pel Grup Espanyol de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtric i Neonatal. A més a més, he realitzat diversos cursos de formació continuada a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Paediatric Infectious Diseases and Immunodeficiencies Unit

Nurse

Professionals relacionats

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.