Talent on Campus

Xavier Garcia Alarcon's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sr. Xavier
Garcia Alarcon

Sr.
Xavier
Garcia
Alarcon

Sóc infermer amb molta experiència en l'àmbit del pacient pediàtric crític. Actualment treballo a la UCIP com a Infermer de Suport Clínic. Part de les meves tasques són la Coordinació del Programa de Suport Vital Extracorpori Pediàtric i Nounatal i la supervisió-coordinació de les cures clíniques a la Unitat.

Com a tasca paral·lela a aquesta activitat, he format part durant 11 anys de l'equip de Trasplantament, exercint com a infermer d'anestèsia a l'activitat quirúrgica.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nurse
Paediatric Intensive Care
Location
Curriculum

Currículum

Infermer assistencial de la UCIP des de l'any 1992, arribo al càrrec d'Infermer de Suport Clínic el 2011.
Desenvolupo la meva tasca en diferents àmbits de l'Hospital.

A la Unitat de Cures Intensives de Pediatria, treballo coordinant les cures d'infermeria, vetllant per la qualitat de les mateixes, introduint novetats, i liderant la formació i la recerca, com a tasques més destacades.
També m'encarrego de la Coordinació del programa de Suport Vital Extracorpori Pediàtric i Nounatal.
En l'equip de Trasplantament, treballo com a infermer d'anestèsia, tant en l'àmbit de l'adult com en pediatria, en tots els programes de trasplantament de l'hospital: cor, fetge, pulmó, cara i intestí.

Formació
Diplomatura de Postgrau d'Infermeria de la Infància i Adolescència per la UAB. Diplomatura de Postgrau de Nutrició i Dietètica per la UAB. Diplomatura de Postgrau d'Infermeria Quirúrgica per la UAB. Màster en Perfusió i Oxigenació Extracorpòria per la UB.

Activitat docent
El meu interés per la docència comença ben aviat, l'any 2005. He participat com a docent en nombrosos cursos relacionats amb el pacient crític, la RCP, les teràpies de reemplaçament renal, el suport vital extracorpori i sóc referent local i nacional en accés vascular pediàtric. Participo com a professor col·laborador anualment al Màster en Cures Intensives Infermeres Nounatals i Pediàtriques de la UAB.

Activitat científica
Nombroses comunicacions orals i ponències a congressos nacionals. Coautor de diversos capítols de llibres sobre cures d'infermeria.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sr. Jesus
Corrionero Alegre
Nurse
Paediatric Intensive Care