Sra. Jessica Palomo Bravo

Instituciones

Serveis transversals

Dirección de Recursos Humanos

Psicòleg/a

Des de 2010 que vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron formo part de la Direcció de Recursos Humans on he desenvolupat la meva carrera i trajectòria professional. Des de 2018 desenvolupo la meva activitat com a psicòloga d'organitzacions a la Subdirecció de Formació i Desenvolupament, realitzant processos d’avaluació i selecció de comandaments i perfils específics. A més, la meva activitat es centra en el desenvolupament dels nostres professionals realitzant processos de coaching, teambuilding i formacions de lideratge. Col·laboro en el disseny del Pla de Desenvolupament del Lideratge (PDL) Vall Hebron #LidersVH vetllant per a que els comandaments tinguin tots els recursos necessaris al seu abast i créixer i potenciar les competències específiques del seu rol. La meva missió és la d’acompanyar, facilitar i promoure el talent. Generar en els nostres professionals una cultura de creixement, aprenentatge i auto responsabilitat, i oferir un entorn que els acompanyi al llarg de la seva trajectòria professional a reflexionar, idear, decidir i aconseguir noves maneres de fer en el seu propi desenvolupament. Promovem una transformació de la cultura d’aprenentatge, que se centri en la connexió entre formació/desenvolupament/aprenentatge i el treball real.

Curriculum

Els darrers anys he apostat per desenvolupar la meva carrera professional vers l’acompanyament de persones, adquirint coneixements i eines:

*Llicenciada Psicologia per la UAB
*Máster en Psicologia Clínica i de la Salut en ISEP
*Postgrau en Coaching Personal i Executiu en UPF_BSM
*Certificació Oficial en Coaching x Valores®
*Certificació Oficial de Coaching Wingwave®
*Self Management Leardership de Oxford Leadership®
*Facilitadora Certificada de les eines SIKKHONA® (Desenvolupament d’equips) i BRIDGE® (Model d’identificació d’estils relacionals per a la millora de la comunicació interpersonal) de l’Institut de Comunicació
*Certificació Coaching FUSION de Ana Merlino
*Expert universitari en Formació, Aprenentatge, Desenvolupament i Innovació en les Organitzacions de la Salut (UCF) (Universitat de Manresa)
*Supervisora d’alumnes del programa de Coaching FUSION de Ana Merlino
*Diverses formacions dirigides a desenvolupar aspectes específics de processos d’avaluació i selecció
Jessica Palomo Bravo

Instituciones

Serveis transversals

Dirección de Recursos Humanos

Psicòleg/a

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.