El talento humano del Campus

Imagen de Agustí Bescós Cabestre
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Agustí
Bescós Cabestre

Dr.
Agustí
Bescós
Cabestre

Sóc coordinador de Cirurgia de raquis i medul·lar del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i sóc membre de la Unitat de Raquis integrada COT-Neurocirugia. 

 
Estic involucrat en projectes de recerca en l'àmbit de la patologia de raquis i la lesió medul·lar, així com també em dedico a altres patologies dins de l'àrea de la Neurocirurgia funcional, com la neuràlgia del trigemin, dolor i trastorns del moviment.
Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Neurocirugía
Dónde encontrarlo

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Neurocirugía
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili en 2005 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (HUGTiP) de Badalona (2006-2011). 

 
Des de 2014 sóc facultatiu especialista de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i sóc el coordinador de la patologia de raquis i medul·lar del servei de Neurocirurgia, així com formo part de la Unitat de Raquis conjunta COT-NCR. 
 
Em dedico també a patologies dins de l'àmbit de la Neurocirurgia funcional com la neuràlgia de trígemino, dolor i trastorns del moviment. He realitzat estades formatives internacionals com al Toronto Western Hospital (a Canadà), enfocada a la Neurocirurgia funcional i col·laborant en estudis clínics sobre estimulació cerebral sent coautor d'articles publicats en revistes internacionals. Formo part del comitè de Lesió Medul·lar i de Neuràlgia de Trigemin. 
 
La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la patologia de raquis degenerativa, traumàtica i deformitat de l'adult i patologia tumoral medul·lar, amb especial dedicació a la cirurgia de raquis mínimament invasiva i microcirurgia. 
 
Combino aquest vessant assistencial amb la part de recerca, col·laborant en diversos projectes de recerca translacional. Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals. A nivell Docent sóc professor en diferents cursos dins de l'àmbit la meva especialització. He participat com a ponent en nombrosos cursos i congressos nacionals i internacionals
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Pilar
Meler Amella
Supervisora de Enfermería
Dr. Fran
Martinez Ricarte
Investigador
Unidad de Investigación en Neurotraumatología y Neurocirugía UNINN
Dra. Maria Antonia
Poca Pastor
Jefe de Sección
Neurocirugía
Dr. Fuat
Arikan Abelló
Investigador
Unidad de Investigación en Neurotraumatología y Neurocirugía UNINN