El talento humano del Campus

Imagen de Amanda Ferrer Barberá
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Amanda
Ferrer Barberá

Sra.
Amanda
Ferrer
Barberá

Sóc infermera i he desenvolupat la meva activitat assistencial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron on he acumulat anys d'experiència dins del Servei d'Urgències.

Actualment desenvolupo l'activitat infermera referent a la Unitat de Fibrosi Quística de pediatria i adults, una experiència que va començar al 2016 amb l'educació sanitària als pacients crònics i les seves famílies.

Les meves inquietuds cap a la recerca i la innovació s'enfoquen en les noves tecnologies d'informació i comunicació.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Enfermero/a
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc infermera i tots aquests anys d'experiència en l'assistència a primera línia d'atenció d'urgències m'han proporcionat una visió i un coneixement integral dels pacients i les seves famílies, dels problemes i les seves necessitats.

Actualment sóc infermera referent a la Unitat de Fibrosi Quística. He adquirit experiència respecte el pacient crònic en edats de pediatria i adults que em permeten tenir un punt de mira diferent i una visió focalitzada en aquestes malalties minoritàries, l'educació sanitària, les cures infermeres i tractaments que es realitzen a domicili.

La meva experiència en docència com a professora associada i tutora de pràctiques clíniques al servei d'Urgències es va iniciar el 2003. Es tracta de més d'una dècada que m'ha permès compartir i aprendre del futur professional.

A partir d'aquesta experiència docent vaig desenvolupar un projecte de recerca Qualitativa com a treball de fi de màster en Recerca en Ciències de la Infermeria URV, en l'any acadèmic 2012-2013.

La meva activitat assistencial la compagino amb l'activitat de recerca i innovació vers les noves tecnologies, amb il·lusió i passió.

Seguint amb les meves inquietuds vaig presentar-me al concurs d’innovació en la 1a. edició al 2013 organitzat pel Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), en el qual vaig quedar finalista amb el projecte de noves tecnologies per Infermeria. Aquest projecte va dur l'interès en avançar i en realitzar el Màster e-health aquest any.

He realitzat el projecte del treball fi de màster e-health de forma conjunta amb un equip multidisciplinari. Es tracta d'una aplicació en salut: "U24app: Eina de suport al ciutadà per a l’ús d'Urgències".

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dr. Antonio
Moreno Galdó