El talento humano del Campus

Imagen de Andrea Pluma Sanjurjo
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo

Dra.
Andrea
Pluma
Sanjurjo

Sóc metgessa adjunta del Servei de Reumatologia i desenvolupo la meva activitat com a responsable de la Consulta Monogràfica d’Embaràs i Malalties Reumàtiques. Aquesta consulta centra l’atenció en el període preconcepcional, la gestació, el postpart i la lactància de les nostres pacients i treballem de forma conjunta amb la Unitat d’Alt Risc Obstètric. Així mateix, formo part de l’equip de professionals de la Unitat d’Artritis Inflamatòries Cròniques, concretament em centro en l’Artritis Reumatoide. Finalment, sóc la Coordinadora de les Teràpies Biològiques del nostre servei.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Reumatología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig realitzar la meva formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant la meva formació com a especialista vaig fer dues estades per completar la meva formació en l’àrea d’Embaràs i Malalties Reumàtiques. La primera a la “Unidad de Enfermedades Sistémicas y Embarazo” de l’Hospital Universitario de Basurto i posteriorment a “Pregnancy and Rheumatic Diseases Unit” a Inselspital Bern University.

Actualment formo part del Grup de Recerca de Reumatologia (GRR_VHIR) i participo en diversos projectes d’investigació centrats en les dues àrees on desenvolupo la meva tasca habitual: l’Embaràs en les Malalties Reumàtiques i per altra banda les Artritis Infamatòries Cròniques. 

Sóc membre de la Sociedad Española de Reumatología i de la Societat Catalana de Reumatologia. En aquesta última formo part del grup de treball FEM_Cat (centrat en l’estudi de l’Embaràs i les Malalties Reumàtiques) on he desenvolupat les tasques de Secretària i posteriorment de Coordinadora.

Així mateix, mantinc la meva formació continuada assistint a cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. 

En relació a la docència, participo i formo part del comitè organitzador de cursos de formació en l’àrea de l’Embaràs en les Malalties Reumàtiques. 

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Maria
López Lasanta
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Médico
Medicina Interna
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Sr. Salvador
Campos Badia