El talento humano del Campus

Imagen de Anna Suy Franch
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Anna
Suy Franch

Dra.
Anna
Suy
Franch

Sóc doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment sóc cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.

També sóc secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia, i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.

Desenvolupo la meva tasca en la recerca, com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Jefe de Sección
Obstetricia
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigador Principal
Medicina materna y fetal
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.

Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.

He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.

 
Profesionales relacionados
Dra. M. Elena
Carreras Moratonas
Jefe de Servicio
Obstetricia
Investigadora Principal
Medicina materna y fetal
Dra. Silvia
Arévalo Martínez
Jefe de Sección
Obstetricia
Dr. Julio
Herrero García
Jefe de Sección
Obstetricia
Dra. Maria
Goya Canino
Investigador Principal
Medicina materna y fetal
Dra. Inés Zulema
Calero Fernández
Dra. Alba
Farràs Llobet
Dr. Francesc
Baro Marine
Médico
Obstetricia
Dra. Marina
Catalán Martínez
Dr. Manuel
Casellas Caro
Médico
Obstetricia
Investigador Principal
Obstetricia, Pediatría y Genética, Medicina materna y fetal
Obstetricia
Dra. Berta
Serrano Sanchez
Dra. María Teresa
Avilés García
Médico
Obstetricia
Dr. Melchor
Carbonell Socias
Médico
Obstetricia
Dra. Erika
Bonacina