El talento humano del Campus

Imagen de Anna Suy Franch
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Anna
Suy Franch

Dra.
Anna
Suy
Franch

Sóc doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment sóc cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.

També sóc secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia, i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.

Desenvolupo la meva tasca en la recerca, com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Jefe de Sección
Obstetricia
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigador Principal
Medicina materna y fetal
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.

Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.

He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dra. M. Elena
Carreras Moratonas
Jefe de Servicio
Obstetricia
Investigadora Principal
Medicina materna y fetal
Dra. Silvia
Arévalo Martínez
Jefe de Sección
Obstetricia
Dr. Julio
Herrero García
Jefe de Sección
Obstetricia
Dra. Berta
Serrano Sanchez
Dr. Melchor
Carbonell Socias
Médico
Obstetricia
Dr. Manuel
Casellas Caro
Médico
Obstetricia
Investigador Principal
Obstetricia, Pediatría y Genética, Medicina materna y fetal
Obstetricia
Dra. Maria
Goya Canino
Investigador Principal
Medicina materna y fetal
Dra. Alba
Farràs Llobet
Dr. Francesc
Baro Marine
Médico
Obstetricia
Dr. Manel
Mendoza
Dra. Marina
Catalán Martínez
Dr. Pablo
García Manau