El talento humano del Campus

Imagen de Antonio Moreno Galdó
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Antonio
Moreno Galdó

Dr.
Antonio
Moreno
Galdó

Vaig néixer a Granada i em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Granada.
Vaig realitzar l'especialitat de Pediatria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona (1984-1988) i la tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Vaig treballar com a metge adjunt al Servei de Pediatria de l'Hospital Son Dureta de Palma de Mallorca (Espanya) entre els anys 1989 i 1992 i des de 1992 treballo a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Jefe de Sección
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Crecimiento y desarrollo
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Entre els anys 1989 i 1997 la meva dedicació professional a l'Hospital Vall d'Hebron va estar dirigida a les Cures Intensives Pediàtriques i des de 1998 em vaig especialitzar en Pneumologia Pediàtrica sent actualment el cap de Secció de la Unitats d'Al·lèrgia, Pneumologia Pediàtrica i Fibrosi Quística de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Sóc responsable mèdic del programa de trasplantament pulmonar infantil d'aquest hospital que es va iniciar el 1998.
Des de l'any 2006 sóc professor associat i des de l'any 2014 professor titular-agregat de Pediatria de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Les meves línies de recerca al VHIR inclouen la inflamació pulmonar en l'asma en lactants i en nens escolars, la funció pulmonar en nens, i l'estudi de les malalties respiratòries pediàtriques rares, com la discinèsia ciliar, la hipertensió pulmonar i les pneumopaties intersticials pediàtriques.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Amanda
Ferrer Barberá