El talento humano del Campus

Imagen de Belén Pérez Dueñas
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Belén
Pérez Dueñas

Dra.
Belén
Pérez
Dueñas

Sóc Facultatiu Especialista en Neurologia Pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i Investigadora Principal en Trastorns del Moviment Pediàtrics a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron – VHIR. El meu treball té com a objectiu millorar la qualitat assistencial i promoure la recerca de les malalties neurològiques que afecten la infància.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Neurología Pediátrica
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigadora Principal
Neurociencias
Neurología Pediátrica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

M'he format com a pediatra i especialista en Neurologia Infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i des de l'any 2017 treballo com a Facultatiu Especialista en Neurologia Pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

La meva carrera com a investigadora es basa en l'estudi de malalties genètiques i neurometabòliques que causen distonia i altres trastorns del moviment en la infància. Sóc Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona, investigadora del CIBER de Malalties Rares, del Grup de Recerca en Neurociències i Metabolisme Pediatric de l'AGAUR i investigadora principal en el Grup de Neurologia Pediàtrica de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.

He dirigit diverses tesis doctorals, i projectes finançats per l'Institut de Salut Carlos III, La Marató de TV3 i entitats privades i associacions de pacients. Estic acreditada en Recerca per l'Agència de Qualitat Universitària des de l'any 2014. He publicat més de 100 articles científics, gairebé la meitat en revistes de Primer Quartil, i moltes com a autor sènior.

He fet carrera docent com a professor mèdic associat al Departament de Pediatria, Universitat de Barcelona durant el període 2011-2017. També he format part de comitès d'organització de congressos internacionals i com a directora de Jornades de Formació sobre malalties neurometabòliques i trastorns del moviment. Sóc membre del comitè d'acreditació de la Societat Espanyola de Neurologia pediàtrica, i coordino el grup de Trastorns del Moviment Pediàtriques d'aquesta societat.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

  • Membre de la Task Force for Paediatric Movement Disorders de la Movement Disorders Society.
  • Membre de la Comisión de Acreditación de la Sociedad Española de Neurologia Pediàtrica.
  • Coordinadora del Grupo de Trastornos del Movimiento de la Sociedad Española de Neurología Pediátrica.
group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dra. Maria Antonia
Poca Pastor
Jefe de Sección
Neurocirugía
Dra. Katiuska
Rosas Soto
Médico
Neurocirugía Pediátrica
Dra. Ana
Felipe Ruicián
Médico
Neurología Pediátrica