El talento humano del Campus

Imagen de Benito Almirante Gragera
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Benito
Almirante Gragera

Dr.
Benito
Almirante
Gragera

Actualment soc Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, professor agregat de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Cap del Grup de Recerca en Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Jefe de Servicio
Enfermedades Infecciosas
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigador Principal
Enfermedades Infecciosas
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Soc el Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’objectiu del qual és la prevenció, el control i el tractament d’aquestes malalties, a través de tres àrees: l’assistencial, en primer lloc, la docent, tant de pregrau com de postgrau, i la de recerca.
 
A més, soc professor agregat de Medicina en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i cap del Grup de Recerca en Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquest grup de recerca està integrat en diverses xarxes cooperatives de recerca nacionals i internacionals, i està acreditat per l'Agència de Gestió d'Ajudes Universitàries i de Recerca (AGAUR) com a grup consolidat de recerca. 
 
En el meu historial científic i acadèmic s'inclouen més de 300 publicacions científiques, amb més de 10.000 citacions i un índex H de 48, més de 700 comunicacions a congressos nacionals i internacionals, múltiples participacions en ponències i simposis, direcció de 10 tesis doctorals i autoria de més de 50 capítols de llibres o monografies.
 
A més, formo part de diferents Societats Científiques i soc l'editor cap de la Revista indexada Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica. 
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Carmen
Ferrer Barbera
Supervisora de Enfermería
Enfermedades Infecciosas
Dr. Fernando
Salvador Vélez
Dr. Adrián
Sánchez Montalvá
Dr. Adrià
Curran Fàbregas
Dr. Israel
Molina Romero
Médico
Enfermedades Infecciosas
Dr. Vicenç
Falcó Ferrer
Médico
Enfermedades Infecciosas
Dr. Pau
Bosch Nicolau
Sra. Desideria
Martinez Rascon
Enfermero/a
Enfermedades Infecciosas