El talento humano del Campus

Imagen de Carlos Javier Parramón Teixidó
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sr. Carlos Javier
Parramón Teixidó

Sr.
Carlos Javier
Parramón
Teixidó

Sóc farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron.

El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament i l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels medicaments, l'elaboració dels medicaments per a tractaments individualitzats tant per a pacients ingressats com ambulatoris, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinari pel pacient.

Estic implicat en les àrees de Neonatologia, Hospital de Dia Pediàtric Polivalent i les Unitats d'Hospitalització de Ginecologia i Patologia Mamària. També sóc responsable de l'àrea de preparació de medicaments estèrils.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Farmacéutico/a
Farmacia
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016, quan vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. 

Posteriorment, m'he incorporat a treballar a la Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la dona, en un equip amb gran experiència i motivador.

Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits on participem activament, per tal de promoure el coneixement de l'ús del medicament.

 
Profesionales relacionados
Sra. Susana
Clemente Bautista
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Aurora
Fernandez Polo
Farmacéutico/a
Farmacia
Infección en el paciente pediátrico inmunodeprimido
Sra. Mª Josep
Cabañas Poy
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Técnico Especialista en Farmacia
Farmacia