El talento humano del Campus

Imagen de César Llorente Parrado
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. César
Llorente Parrado

Dr.
César
Llorente
Parrado

Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública treballant com a coordinador mèdic de la Unitat d’Acreditacions de l’Hospital.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Dirección de Sistemas de la Información
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública (2008). La meva formació inclou Màster de Salut Pública (2005) i Màster en Seguretat del Pacient i Qualitat Assistencial (2014). Per altra banda, des de 2013, estic certificat com a Expert Europeu en Gestió de la Qualitat en Serveis Sanitaris per la European Organization for Quality.

Anteriorment a la meva trajectòria professional a Vall d'Hebron, de 2008 a 2014 he desenvolupat funcions com a Responsable de Qualitat de la Gerència d'Atenció Integrada de Ciudad Real; com a Facultatiu Especialista de Medicina Preventiva a l'Hospital Universitari de Salamanca de 2014 a 2015; i com a Facultatiu Especialista en la Secció de Qualitat del Servei de Medicina Preventiva i Qualitat del HUGregorio Marañón de Madrid (2015-2019).

Al llarg d'aquests anys, he sigut consultor a l'Organització Panamericana de la Salut (OPS) per a l'avaluació i seguiment de programes de Salut Pública establerts a la Regió de les Amèriques (Vigilància Centinela de Malalties tipus Influença i d'Infeccions Respiratòries Agudes Greus -IRAG-, Eliminació de Filariose Limfàtica) i docent de Màster de Qualitat Assistencial –Universidad Rey Juan Carlos- i de Direcció i Gestió Sanitària -Universidad Internacional de La Rioja).

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Sra. Rosario
Muñoz Gallarín
Dra. Rosa
Mejón Bergés
Tècnic de Gestió
Dirección Asistencial
Dr. Andreu Joan
Aloy Punzano
Coordinador de redes de expetez clínica y acreditación
Dirección de Sistemas de la Información
Dra. Rosa
Ramos
Sr. Emmanuel
Giménez
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Paula
Schvartzman Goldwaser
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Eulàlia
Pericas Bosch