El talento humano del Campus

Imagen de Charlotte Wolley Dod
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Charlotte
Wolley Dod

Dra.
Charlotte
Wolley
Dod

Sóc metgessa adjunt del servei d'oftalmologia pediàtrica de l'Hospital Infantil Vall d' Hebron des de abril de 2006.  Desenvolupo la meva activitat assistencial mèdica i quirúrgica a l'hospital Infantil i al CAE Chafarinas.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Oftalmología Pediátrica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Manchester, Gran Bretanya l'any 1996. Em vaig formar com a oftalmòloga dins el programa MIR a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona, entre els anys 1999 i 2003. Des de l'any 2003 exerceixo com a metgessa adjunta d'oftalmologia pediàtrica. Des de setembre de l'any 2003 fins març de 2006 vaig formar part del servei d'oftalmologia de l'Hospital Sant Rafael, Barcelona on vaig treballar fins l'abril de 2006, moment de la meva incorporació a Vall d'Hebron .

Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior y posterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També realitzo tasques de docència a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·laboro com a subinvestigadora en diversos assajos clínics en diferents servei de l'hospital.

  
Profesionales relacionados
Dra. Nieves
Martín Begué
Médico
Oftalmología Pediátrica
Dra. Silvia
Alarcón Portabella
Médico
Oftalmología Pediátrica