El talento humano del Campus

Imagen de Daniel Seron Micas
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Daniel
Seron Micas

Dr.
Daniel
Seron
Micas

Soc especialista en nefrologia i el meu camp d'expertesa es el trasplantament renal. Des de fa 9 anys sóc el cap de servei de nefrologia i el meu principal repte és contribuir al bon funcionament del servei en l'àrea assistencial, la recerca i docència.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Jefe de Servicio
Nefrología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Soc Llicenciat en Medicina per la Universitat Barcelona (1980), vaig fer la residència de nefrologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge (1985). Vaig obtenir el títol de doctorat per la Universitat de Barcelona (1985) i el de Màster en Bioenginyeria per la Universitat Politècnica de Catalunya (1995).

Vaig ser metge adjunt de nefrologia a l'Hospital Trueta de Girona (1986), reserch fellow al Guy's Hospital de Londres (1987-1988), metge adjunt de nefrologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge (1988-2009) i professor associat de Medicina a la Universitat de Barcelona entre 1998 i 2009.

Des de 2009 soc Cap de Servei de Nefrologia a l'Hospital Vall d'Hebron, professor associat de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona 2018-2016 i des de llavors fins l'actualitat professor agregat de Medicina.. He dirigit 10 tesi doctorals i soc autor de més de 200 articles indexats.

 
Profesionales relacionados
Sra. Adela
Amat Huerta
Supervisora de Enfermería
Urología
Sra. Montse
Sevillano Aparicio
Supervisora de Enfermería