El talento humano del Campus

Imagen de Dimelza Osorio Sánchez
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Dimelza
Osorio Sánchez

Dra.
Dimelza
Osorio
Sánchez

Sóc metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública amb experiència en l’àrea d’Epidemiologia Clínica. Des de la Unitat de millora de la pràctica clínica de l’Hospital treballo juntament amb els meus companys en facilitar que s’implementin els resultats de la recerca de qualitat a la pràctica clínica i que l’assistència estigui basada en l’evidència científica.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Responsable/Coordinador
Dirección Asistencial
Dónde encontrarlo

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Responsable/Coordinador
Dirección Asistencial
Dónde encontrarlo

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Responsable/Coordinador
Dirección Asistencial
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Em vaig formar com a especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública després de treballar com a metgessa assistencial durant alguns anys. Les meves àrees d'interès són la translació del coneixement, la medicina basada en l'evidència i la millora dels serveis sanitaris. Durant deu anys de carrera professional he desenvolupat diverses tasques primer al món de la recerca i després en la translació del coneixement, com ara la recollida de dades, la gestió de projectes, el disseny d'estudis, la difusió de resultats; també l'elaboració de guies de pràctica clínica, protocols i revisions sistemàtiques basats en l'evidència científica així com l'avaluació de tecnologies mèdiques.

A banda de l'especialitat, he cursat postgraus en Salut Pública, i avaluació de tecnologies i actualment estic acabant la tesi doctoral en iniciatives per a la millora de la pràctica clínica en l'àmbit hospitalari.

La meva incorporació a l'Hospital l'any 2015 m'ha permès desenvolupar projectes directament relacionats amb la translació del coneixement en l'àmbit hospitalari per garantir una assistència de qualitat. Actualment sóc la responsable de la Unitat de millora de la pràctica clínica de l'Hospital i de la subcomissió d'avaluació de tecnologies no farmacològiques.

group_container
Perfils XXSS
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Antonio
Roman Broto
Director Asistencial
Dirección Asistencial
Dra. Maria José
Abadías Medrano
Subdirector
Dirección Asistencial
Dr. José Manuel
Domínguez González
Subdirector
Dirección Asistencial
Sr. Antonio
González González
Sra. Cristina
Puyal Gonzalez
Administración
Dirección Asistencial