El talento humano del Campus

Imagen de Dunia Ben Lachhab Sancho
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Dunia
Ben Lachhab Sancho

Sra.
Dunia
Ben Lachhab
Sancho

Sóc infermera especialista en pediatria, amb experiència en oncohematologia pediàtrica i trasplantament de progenitors hematopoètics. Tinc inquietuds relacionades amb l'àmbit social i educatiu.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Enfermero/a
Tasplantes
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig iniciar-me com a infermera al servei d'oncohematologia pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on vaig cursar la diplomatura.
Després d'uns anys treballant com a infermera a l'hospital, vaig canviar d'àmbit, i durant uns anys vaig combinar la docència i la intervenció amb població en risc d'exclusió social.


Des del 2011 he tornat a dedicar-me a l'àmbit hospitalari, durant un temps amb pacients adults a l'Hospital de Bellvitge, i des del 2018 a la Unitat de Trasplantament de Progenitors Hematopoètics de l'Hospital infantil i de la Dona de Vall d'Hebron.

Un cop finalitzada la Diplomatura d'Infermeria, el meu interès en els aspectes socials i culturals de la salut em va portar a realitzar la Diplomatura en Educació Social. Posteriorment he participat de diferents cursos i programes formatius, adaptant-me en cada moment a les noves necessitats formatives dels diferents àmbits en els que he desenvolupat la meva tasca professional.
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Mª Carme
Vallès Guerra
Supervisora de Enfermería
Trasplantes