Elizabeth Pando Rau

El talento humano del Campus

Imagen de Elizabeth Pando Rau
 
User info Wrapper
imagen
User info
User name group
Dra.
Elizabeth
Pando
Rau

Sóc cirurgià general especialista en Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament hepàtic adult. Amb especial interès en la patologia pancreàtica maligna i pancreatitis aguda.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dónde encontrarlo
Curriculum
Currículum

Vaig realitzar la meva formació de pregrau a la Universitat Nacional Major de Sant Marcos, Lima, Perú, realitzant part de la meva estada formativa a l'Hospital Edgardo Rebagliati Martins, Servei de Cirurgia Pancreàtica (2006-2007), treballant en investigació clínica en el camp del càncer de pàncrees i pancreatitis aguda.

Vaig realitzar l'especialitat de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Hospital Clínic de Barcelona entre el 2009-2014.

Posteriorment vaig realitzar una estada formativa d'especialització en Cirurgia Hepatobiliopancreàtica (Junio2015-Octubre 2015) en l'Academic Medical Center, Amsterdam, Països Baixos, centre europeu pioner en l'estudi de malalties pancreàtiques, on vaig adquirir coneixements innovadors de tractaments i recerca en el càncer de pàncrees i pancreatitis aguda.

Des novembre 2015 formo part de l'equip de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments de l'Hospital Vall d'Hebron on m'he enfocat amb especial interès en l'àrea de càncer de pàncrees localment avançat i pancreatitis aguda, iniciant diversos estudis en aquestes àrees en col·laboració internacional i també com part de l'equip de Trasplantament hepàtic adult i infantil.

La meva tesi en curs per la Universitat Autònoma de Barcelona. es titula: "Nous Factors predictius de gravetat de la Pancreatitis Aguda a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron".

  
Profesionales relacionados
Dra. Itxarone
Bilbao Aguirre
Jefe de Sección
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dra. Cristina
Dopazo Taboada
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dra. Laia
Blanco Cusó
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes