El talento humano del Campus

Imagen de Eloy Espin Basany
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Eloy
Espin Basany

Dr.
Eloy
Espin
Basany

Soc cirurgia general amb una especialización en cirurgia colorrectal. Tinc el Board Europeu de Cirurgia Colorrectal. Toda la meva activitat es desenvolupa en el diagnostic i tractament de les malalties benignes i malignes del budell gros, recte i anus.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Jefe de Unidad
Cirugía de Colon y Recto
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

El Dr Espín es de 1998 fins 2005 va ser adjunt del servei de cirurgia general de l'Hospital Vall d'Hebron. En 2001 va obtenir el Board Europeu de Coloproctologia (European Board of Coloproctology-UEMS) i des de 2008 és International Fellow de l'ASCRS (American Society of Colon and Rectum Surgeons). En l'actualitat és examinador del Board Europeu de Coloproctologia.
Des de 2005 i fins a l'actualitat és cap de secció a l'Hospital Vall d'Hebron coordinant la unitat de còlon i recte del servei de cirurgia general.
Quant a la seva activitat acadèmica es va iniciar el 1999 com a professor associat del departament de cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2010 va obtenir el nomenament de Professor Titular de cirurgia d'aquesta universitat.
Ha escrit 17 capítols de llibres, 41 articles en revistes espanyoles i 63 en revistes internacionals indexades i ha presentat més de 250 comunicacions en congressos nacionals i 100 en internacionals. Ha realitzat més de 150 ponències per invitació en cursos i congressos nacionals i internacionals. Ha participat en 9 projectes d'investigació finançats per organismes oficials espanyols o internacionals.
És membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals. És membre fundador de la S-ECCO (Surgery-European Crohn and Colitis Organization).
En l'actualitat és membre de la junta de l'Associació Espanyola de Coloproctologia i secretari de la ESCP (European Society of Coloproctology).

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Francesc
Vallribera Valls
Médico
Cirugía de Colon y Recto
Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva