El talento humano del Campus

Imagen de Emilia Cid Rodriguez
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Emilia
Cid Rodríguez

Sra.
Emilia
Cid
Rodríguez

Sóc infermera a l'hospital des de fa trenta-tres anys. He treballat i desenvolupat tasques com a professional en diferents serveis com cremats, urgències de l'Hospital General, àrea de 24 h, Hospital de dia d'oncologia i patologia mamària. Amb tot això he assolit gran destresa professional en tasques d'infermeria i també en la comunicació amb el pacient, acumulant gran experiència amb tots aquests anys.

L'Educació Sanitària ha estat i és un dels objectius que he realitzat amb més intensitat i satisfacció durant la meva trajectòria professional i que ara puc aplicar en el servei d'Al·lergologia.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Enfermero/a
Alergología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc infermera a la Unitat d'Al·lergologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He cursat estudis d'infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona i he complementat la meva formació amb diferents cursos al llarg de la meva trajectòria laboral en aquest 33 anys a l'Hospital, on també he estat responsable de docència amb alumnes de l'Escola d'Infermeria.

La meva tasca assistencial a la Unitat d'Al·lergologia és àmplia i variada, i des de fa deu anys sóc la Infermera responsable i referent de l'educació sanitària i en l'autoadministració endovenosa d'inhibidor C1 en l'angioedema hereditari.

He participat com a ponent en congressos, tant nacionals com internacional d'autoadministració endovenosa i angioedema, i en congressos de l'SCAI (Societat Catalana d'Al·lergologia).

  
Profesionales relacionados
Dra. Mar
Guilarte Clavero
Investigadora Principal
Enfermedades sistémicas
Dra. Victòria
Cardona Dahl
Dra. Anna
Sala Cunill
Sra. Diana
Alcaraz Lencina
Administración
Alergología