El talento humano del Campus

Imagen de Imma Danés Carreras
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Imma
Danés Carreras

Dra.
Imma
Danés
Carreras

Sóc metgessa especialista en farmacologia clínica. La meva àrea d’expertesa és la informació i selecció de medicaments. Una bona part de la meva tasca consisteix en donar suport als diferents professionals de l’hospital a través de la realització d’interconsultes sobre terapèutica i la participació en grups de treball i comissions. També inclou el seguiment de l’ús de medicaments en la pràctica clínica. M’agrada la clínica. Veig l’ús dels medicaments com un camp d’aprenentatge continu i sempre amb oportunitats de millora.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Médico
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB el 1990. El 1994 vaig acabar l’especialització en farmacologia clínica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des d’aleshores he treballat com a especialista en diferents àmbits: a l’atenció primària de l’ICS (1995-1998), a la Fundació Institut Català de Farmacologia (1998-2007) i a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, on actualment desenvolupo la meva activitat.

En l'àmbit docent, sóc doctora en Farmacologia per la UAB, professora associada de Farmacologia clínica d’aquesta mateixa universitat i tutora de residents. També participo com a docent en el Màster Oficial en Farmacologia de la UAB i en el mestratge europeu en Farmacoepidemiologia i Farmacovigilància (Eu2P).

He participat com a investigadora en diversos projectes de recerca finançats amb fons públics en relació amb el seguiment de l’adequació, efectivitat i toxicitat de l’ús de medicaments.

Una bona part de les activitats docents, assistencials i de recerca en què he col·laborat s’han centrat en l’ús de medicaments en pediatria. També destaquen accions per identificar i reduir la toxicitat per medicaments en la població atesa a l’hospital i per avaluar i assessorar en l’ús de medicaments nous, d’alt impacte pressupostari o en condicions diferents de les aprovades. Aquesta trajectòria es reflecteix en aproximadament una centena de publicacions científiques i comunicacions a congressos.

  
Profesionales relacionados
Dr. Eduard
Diogène Fadini
Jefe de Servicio
Farmacología Clínica
Dra. Antònia
Agustí Escasany
Jefe de Servicio
Farmacología Clínica
Dra. Lina
Camacho Arteaga
Dra. Mònica
Sabaté Gallego
Dra. Judit
Riera Arnau
Médico
Farmacología Clínica
Investigadora
Farmacología Clínica
Dra. Montserrat
Bosch Ferrer
Médico
Farmacología Clínica
Dra. Inmaculada
Fuentes Camps
Dra. Carla
Sans Pola