El talento humano del Campus

Imagen de Isabel María Garlito Pérez
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Isabel María
Garlito Pérez

Sra.
Isabel María
Garlito
Pérez

Sóc infermera amb molta experiència en l’àmbit medicoquirúrgic. Inquieta per naturalesa, mai he deixat de formar-me. Crec que la bona praxi clínica se sustenta en una excel·lent evidència científica, així com una eficient gestió dels serveis sanitaris.

Actualment sóc supervisora d’infermeria de Neurofisiologia.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Supervisora de Enfermería
Neurofisiología Clínica
Dónde encontrarlo

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Supervisora de Enfermería
Neurofisiología Clínica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Des de gener del 2017 sóc supervisora d’infermeria de Neurofisiologia. Vaig començar la meva carrera professional en aquest hospital com TCAI l’any 1995. Des de l’any 2000 sóc infermera, ara puc dir que amb molta experiència en l’àmbit medicoquirúrgic i amb la il·lusió d’aprendre cada dia alguna cosa més.
L’any 2004 vaig acabar el postgrau en infermeria VIH/SIDA. El 2005 vaig acabar simultàniament els postgraus de Suport vital i emergències i postgrau autoformatiu per a DUI. Al 2010 vaig acabar el Màster en investigació i el mateix any vaig finalitzar el postgrau d'Expert universitari en gestió i lideratges d’infermeria. L’any 2016 vaig acabar el Máster en Gestió de Centros y Servicios de Salud.
Des de l’inici de la meva carrera professional he cregut en la necessitat d'ampliar coneixements amb la il·lusió d'aprendre cada dia coses noves.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales