El talento humano del Campus

Imagen de Jaume Francisco Pascual
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Jaume
Francisco Pascual

Dr.
Jaume
Francisco
Pascual

Soc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat mèdica principal es desenvolupa a la unitat d'arrítmies, on realitzem el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients que presenten trastorns del ritme cardíac. La nostra activitat diària inclou tant la pràctica exploracions diagnòstiques i terapèutiques intervencionistes invasives (com estudis electrofisiològics, ablacions d'arrítmies, implants de desfibril·ladors o resincronitzadors cardíacs) com no invasives. Tanmateix, realitzem investigació clínica en el camp de les arrítmies.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Cardiología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

L’any 2007 vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina per la universitat autònoma de Barcelona. 

Entre els anys 2007 a 2012 vaig realitzar la formació via MIR com especialista en cardiologia  a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Posteriorment vaig passar a formar part com metge adjunt del servei de cardiologia de l’hospital universitari Vall d’Hebron, on inicialment vaig combinar la practica de la cardiologia clínica amb la formació com subespecialista en electrofisiologia i arrítmies. 

 A l’any 2016 vaig rebre l’acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA) i l’acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA). 

He complementat la formació mèdica amb la diplomatura en estadística en ciències de la salut per la universitat autònoma de Barcelona i amb el màster d’ablacions d’arrítmies complexes de la universitat d’Alcalà i actualment estic finalitzant els estudis de doctorat en medicina.  

Des del punt de vista docent, co-dirigeixo les jornades d’actualització en fibril·lació auricular, col·laboro en diferents cursos de post grau i de formació continuada així com amb la formació dels estudiants de Medicina. 

Les meves ares d’interès en la recerca son l’ablació d’arrítmies complexes, la síncope i el tractament amb dispositius cardíacs. 

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Ignacio
Ferreira González
Jefe de Unidad
Cardiología
Investigador Principal
Enfermedades cardiovasculares
Dra. Ana Belén
Méndez Fernández
Coordinador Médico
Cardiología
Dra. Laura
Dos Subirà
Jefe de Sección
Cardiología
Investigador Principal
Enfermedades cardiovasculares
Sra. Natalia
González Otero
Supervisora de Enfermería
Dr. Jordi
Pérez Rodón
Médico
Cardiología
Dra. Nuria
Rivas Gándara
Dra. Begoña
Benito Villabriga
Dra. Antonia
Sambola Ayala
Dr. Jordi
Bañeras Rius
Médico
Cardiología
Dra. Laura
Galian Gay
Dra. Gisela
Teixido Tura
Dra. Berta
Miranda Barrio
Dra. Asunción
Torrents Fernández