El talento humano del Campus

 
User info Wrapper
imagen
 
User info

Sr. Jesus
Corrionero Alegre

Sr.
Jesus
Corrionero
Alegre

Sóc infermer amb una àmplia experiència en l'àmbit de les cures intensives al pacient pediàtric. Participo com a referent en diversos grups de treball dins de la meva unitat.

El meu interès per la informàtica m'ha portat a formar part del grup de configuradors del sistema de registre informàtic de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP).

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital MaternoInfantil

Enfermero/a
Cuidados Intensivos Pediátricos
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Des del 2003 sóc infermer a l'Hospital i des del 2005 desenvolupo la meva feina a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques.

Activitat docent
He participat com a professor en diversos cursos de formació en cures al pacient crític pediàtric i el registre informatitzat de l'activitat assistencial. He estat tutor de pràctiques clíniques del Grau d'Infermeria, del Màster en cures intensives pediàtriques i neonatals i de residents de l'Especialitat d'Infermeria Pediàtrica.

Formació
El 2005 vaig finalitzar els estudis universitaris d'Infermeria i des d'aleshores he realitzat el Postgrau en cures intensives a l'infant i l'adolescent, el Postgrau en Nutrició i Dietètica maternoinfantil i el Postgrau Infermeria i VIH/SIDA. Des del 2015 sóc infermer especialista en Pediatria. Durant aquests anys he realitzat diversos cursos de formació continuada relacionats amb l'activitat assistencial d'Infermeria.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Sr. Xavier
Garcia Alarcon
Enfermero/a
Cuidados Intensivos Pediátricos