El talento humano del Campus

Imagen de Joan-Ramon Laporte Roselló
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Joan-Ramon
Laporte Roselló

Dr.
Joan-Ramon
Laporte
Roselló

Sóc metge farmacòleg clínic, amb experiència en el descobriment i l'avaluació dels efectes indesitjats dels medicaments, estudis d'utilització i auditoria de l'ús dels medicaments, elaboració de protocols, informes d'avaluació de nous medicaments i protocols de recerca. He publicat més de 20 llibres sobre farmacologia i terapèutica, així com més de 250 treballs referenciats a la web of knowledge. Sóc defensor de la sanitat pública.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Médico
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig ser el primer cap del servei de Farmacologia clínica, des de 1984.

Sóc fundador del Sistema Español de Farmacovigilancia, que actualment depèn de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

També vaig fundar la Societat Espanyola de Farmacologia Clínica, l'Associació Europea de Farmacologia Clínica i Terapèutica (EACPT) i el DURG-LA (Drug Utilization Research Group, Latin America, lligat a l'OMS).

Al 1984 vaig fundar l'Institut Català de Farmacologia (ICF), que és Fundació ICF des de 1998, adscrita al Servei de Farmacologia Clínica de l'Hospital, i Centre Col·laborador de l'OMS per a la Recerca i la Formació en Farmacoepidemiologia. A la FICF s'hi han format uns 200 professionals d'altres contrades, en recerca clínica i en informació sobre medicaments dirigida a professionals.

Sóc membre del quadre d'experts de l'OMS sobre avaluació de medicaments, des de 1984. He estat president del Comitè de Selecció de Medicaments Essencials de l'OMS.

Sóc director de Butlletí Groc, que és la publicació mèdica en català més antiga de les actualment existents.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dr. Eduard
Diogène Fadini
Jefe de Servicio
Farmacología Clínica
Dra. Antònia
Agustí Escasany
Jefe de Sección
Farmacología Clínica
Dra. Montserrat
Bosch Ferrer
Médico
Farmacología Clínica
Dra. Inmaculada
Fuentes Camps
Dra. Imma
Danés Carreras
Médico
Farmacología Clínica