El talento humano del Campus

Imagen de Joaquim Balsells Valls
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Joaquim
Balsells Valls

Dr.
Joaquim
Balsells
Valls

Actualment sóc Cap Clínic del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i responsable  de la la Unitat de Cirurgia del Pàncrees. 

Sóc Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des de l'any 1989 i he estat professor associat del Departament de Cirurgia de la UAB.

Treballo perquè el nostre Servei de Cirurgia ofereixi el millor tractament científic i humà als pacients i contribueixi a l’avenç de la cirurgia i al mateix temps que forma metges cirurgians excel·lents.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Jefe de Unidad
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Nascut a Barcelona el mes de febrer de 1959. Llicenciat en Medicina i Cirurgia en 1982 per la Universitat de Barcelona i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1989. 

Vaig realitzar el MIR en Cirurgia General i Digestiva a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron entre els anys 1983 i 1987, obtenint el títol de l’especialitat en Cirurgia General i del Aparell Digestiu. Com a cirurgià adjunt des de 1987 de la Unitat de Cirurgia Hepàtica i Trasplantament Hepàtic de l’Hospital Vall d’Hebron, em vaig doctorar en Medicina i Cirurgia.

Des de l’any 1997 ocupo la plaça de Cap Clínic del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments Digestius. Les meves àrees d’expertesa han estat la cirurgia hepàtica oncològica de tumors, el trasplantament hepàtic adult, la cirurgia biliar oberta i laparoscòpica i, actualment, estic més enfocat en la cirurgia pancreàtica amb un especial interès en la cirurgia laparoscòpica avançada d’aquest òrgan tant per a patologia benigna com la patologia tumoral i la cirurgia mínimament invasiva amb el robot DaVinci. També en la cirurgia radical i altres tècniques per al  càncer localment avançat del pàncrees. 

He realitzat diverses estades formatives a França, Estats Units, Corea del Sud i Països Baixos per al perfeccionament de diferents tècniques quirúrgiques hepàtiques, biliars i pancreàtiques.

Pel que fa a la meva tasca docent, he estat professor de diversos cursos i faig la formació de residents de cirurgia general i digestiva. He estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1999 fins el 2014. Al curs acadèmic 2020-21 he estat professor col.laborador de la Universitat Oberta de Catalunya.

He publicat articles en revistes nacionals i internacionals. També, he presentat ponències en congressos nacionals i internacionals.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Sra. Adela
Amat Huerta
Supervisora de Enfermería
Urología
Dra. Itxarone
Bilbao Aguirre
Jefe de Sección
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dra. Elizabeth
Pando Rau
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dra. Laia
Blanco Cusó
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dra. Cristina
Dopazo Taboada
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Dr. Ramón
Charco Torra
Jefe de Servicio
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Jefe de Servicio
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes