El talento humano del Campus

Imagen de Jordi Pérez Rodón
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Jordi
Pérez Rodón

Dr.
Jordi
Pérez
Rodón

Sóc cardiòleg subespecialitzat en Arrítmies amb especial interès per les canalopaties i la mort sobtada, les ablacions cardíaques complexes com la fibril·lació auricular i els dispositius cardíacs implantables.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Cardiología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Nascut a Barcelona l'any 1976. Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2000. Posteriorment vaig especialitzar-me en Cardiologia via MIR a l'Hospital Josep Trueta de Girona (2001-2006). Després vaig realitzar una formació subespecialitzada en Arrítmies d'un any a l'Hospital del Mar (2007). 

Més tard vaig ser becat per la European Society of Cardiology i la Sociedad Española de Cardiología per a la realizació d'un altre periode formatiu d'un any en Arritmies a l'Hospital Universitari de Mannheim a Alemanya (2008), centre de referència europeu de pacients amb malalties elèctriques primàries i amb alt volum d'ablacions cardíaques. 

Actualment, i des del 2009, soc metge de la Unitat d'Arrítmies del Servei de Cardiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. A part de la realització de procediments d'ablació i implant i seguiment de dispositius cardíacs implantables realitzo una consulta monogràfica de pacients amb canalopaties i mort sobtada recuperada d'etiologia no filiada. En el passat (2010-2018) vaig ser membre de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca del nostre centre; actualment col·laboro amb aquesta Unitat com a interconsultor per la presa de decisions complexes en pacients amb arrítmies i insuficiència cardíaca. 

Sóc professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona i professor del Màster en Recerca Biomèdica i Translacional a l'Hospital Vall d'Hebron, a més de participar en moltes altres activitats docents. Sóc Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2016. He liderat o col·laborat en diversos projectes de recerca en diversos camps de l'Arritmologia com les arrítmies supraventriculars, l'ablació cardíaca, la resincronització cardíaca, els desfibril·ladors automàtics implantables, la repolarització precoç, la síncope i les arrítmies en pacients amb cardiopatia congènita. He fet múltiples ponències i comunicacions en congressos nacionals com internacionals. 

Sóc autor de múltiples articles científics tant en revistes nacionals com internacionals. He participat en diversos estudis multicèntrics tant com investigador principal com col·laborador, a més de ser revisor de vàries revistes científiques en el camp de l'Arritmologia.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Natalia
González Otero
Supervisora de Enfermería
Dra. Laura
Dos Subirà
Jefe de Sección
Cardiología
Investigador Principal
Enfermedades cardiovasculares
Dr. Ignacio
Ferreira González
Jefe de Unidad
Cardiología
Investigador Principal
Enfermedades cardiovasculares
Dra. Ana Belén
Méndez Fernández
Coordinador Médico
Cardiología
Dra. Alba
Santos Ortega
Médico
Cardiología
Dra. Nuria
Rivas Gándara
Dr. Jaume
Francisco Pascual
Dra. Gisela
Teixido Tura
Dr. Jordi
Bañeras Rius
Médico
Cardiología
Dra. Begoña
Benito Villabriga
Dra. Laura
Galian Gay
Dra. Antonia
Sambola Ayala
Dra. Asunción
Torrents Fernández