El talento humano del Campus

Imagen de José María Mata Márquez
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sr. José María
Mata Márquez

Sr.
José María
Mata
Márquez

Infermer assistencial des de l'any 2013. Durant els 3 primers anys he estat a l'Hospital General, rotant per serveis de pacient crític, com la Unitat de Cures Intensives, Servei de Reanimació Postanestèsica i Àrea del Cor, alternant algunes vegades en serveis d'urgències i hospitalització.

He començat una nova etapa a l'Hospital de Traumatologia, a serveis de crítics, amb moltes ganes i il·lusió per aprendre. Interés per la gestió, millora de l'assistència dels pacients i la investigació.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Enfermero/a
Cuidados Intensivos de Traumatología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Actualment estic estudiant el Màster Oficial en Gestió i Lideratge dels serveis d'Infermeria de l'Escola d'Infermeria (UB Bellvitge). També tinc el Máster professional en el Malalt Crític i Emergències Sanitàries de la Universitat de Barcelona. Màster en Farmacoteràpia per a Infermeria de la Universitat de València. També he realitzat diferents cursos (Suport vital, monitorització del pacient crític, cures d'infermeria per a pacients amb accident cardiovascular...).

He realitzat pràctiques a diferents centres: Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), l'Hospital Vall d'Hebron i l'Hospital Sant Joan de Déu.

Assistència i participació als següents congressos: 4º Congreso virtual de enfermería familiar y comunitaria ASANEC: autor de cinc comunicacions (2015), V Jornada d’Activitats Científiques d’Infermeria de l’Hospital Vall d’Hebron: tres comunicacions (2015).

Graduat en Infermeria a l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona, Bellvitge (2009-2013).

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dr. Marcelino
Baguena Martínez
Jefe de Servicio
Cuidados Intensivos de Traumatología
Sr. Victor
Quintanilla Janillo
Supervisora d'Infermeria
Cuidados Intensivos de Traumatología