El talento humano del Campus

Imagen de Josefina Cortés Hernández
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Josefina
Cortés Hernández

Dra.
Josefina
Cortés
Hernández

Sóc metge doblement especialitzada en Medicina Interna i en Reumatologia. Actualment sóc la responsable principal de la Unitat de Lupus i, a la vegada, sóc la investigadora principal en la Unitat de Recerca del Lupus en el Vall d'Hebron Institut de Recerca.

A banda de la meva part assistencial, sóc IP d'una beca FIS de recerca bàsica/translacional i cal destacar que, a la vegada, també ho sóc de 10 assaigs clínics amb gran ressò internacional.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Medicina Interna
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Enfermedades sistémicas
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig entrar a formar part del VHIR l'any 2008 com a investigadora post-doctoral. En aquests anys he aconseguit ser investigadora principal en més de 4 beques de recerca bàsica i/o clínica. També he format part de l'equip mèdic de la Unitat del Lupus que estava dirigida pel Dr. Josep Ordi-Ros. Hem participat en més de 25 assaigs clínics sobre el Lupus Eritematòs Sistèmic.

Abans d'estar al VHIR, vaig estar des del 1999 al Hammersmith Hospital (Imperial College) com investigadora post-doctoral treballant amb models animals de lupus i a la vegada fent l'especialitat de Reumatologia. Gràcies a aquesta experiència, actualment tinc més de 25 articles científics.

L'any 1997 vaig acabar l'especialitat en Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron on també vaig fer la meva tesi doctoral sota la direcció del Dr. Josep Ordi-Ros.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Ana Elena
Ruiz Alcaraz
Supervisora de Enfermería
Medicina Interna
Sra. Julia
Salvador Lodosa
Supervisora de Enfermería
Medicina Interna
Dr. Josep
Pardos
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Médico
Medicina Interna
Dra. Cristina
Soler Lladó
Médico
Medicina Interna
Sra. Lidia
Iñigo Cruces
Enfermero/a
Medicina Interna