El talento humano del Campus

Imagen de Judit Riera Arnau
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Judit
Riera Arnau

Dra.
Judit
Riera
Arnau

Sóc metgessa especialitzada en Farmacologia Clínica, i em vaig incorporar com a adjunta rere finalitzar la formació de resident el passat maig de 2020. Les meves tasques es focalitzen en la farmacovigilància, els estudis farmacoepidemiològics i la docència. Així mateix em trobo en el transcurs dels meus estudis de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Médico
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigadora
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

L’any 2015 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la UAB, i el 2020 vaig finalitzar la residència en Farmacologia Clínica a l’Hospital Vall d’Hebron (2016-2020). Durant aquesta etapa, vaig iniciar els meus estudis de Doctorat en Farmacologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2019) i vaig formar part de la Comissió Nacional de Farmacologia com a vocal de residents (2018-2020). 

Poc després d’acabar la meva formació com a especialista, em vaig incorporar al Servei de Farmacologia Clínica com a metgessa adjunta (2020), desenvolupant tasques relacionades principalment amb la farmacovigilància i la farmacoepidemiologia, però també atenc consultes dels professionals de l’hospital i faig suport a la recerca. 

Sóc co-investigadora d’alguns projectes observacionals internacionals sobre ús de medicaments de l’Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) través del PE-PV Consortium (Pharmacoepidemiology and Pharmacovigilance Consortium), dirigit per la Universitat d’Utrecht.

En el marc de l’hospital, també participo en la Comissió de Transformació Digital i en el Grupo de Treball número 8 del VH-Task Force (Farmacologia Clínica) per fer recerca sobre la COVID-19.

Actualment, també formo part i participo activament als congressos de de la Sociedad Española de Farmacología Clínica (SEFC), la European Association of Clinical Pharmacology and Therapeutics (EACPT) i de la International Society for Pharmacoepidemiology (ICPE).

Així mateix, també estic implicada en la formació d’estudiants universitaris i de residents.

  
Profesionales relacionados
Dr. Eduard
Diogène Fadini
Jefe de Servicio
Farmacología Clínica
Dra. Antònia
Agustí Escasany
Jefe de Sección
Farmacología Clínica
Dra. Lina
Camacho Arteaga
Dra. Carla
Sans Pola
Dra. Inmaculada
Fuentes Camps
Dra. Mònica
Sabaté Gallego
Dra. Montserrat
Bosch Ferrer
Médico
Farmacología Clínica
Dra. Imma
Danés Carreras
Médico
Farmacología Clínica