El talento humano del Campus

Imagen de Laionel Peñafiel Rubilar
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sr. Laionel
Peñafiel Rubilar

Sr.
Laionel
Peñafiel
Rubilar

Sóc auxiliar d'infermeria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2020, amb experiència als serveis de psiquiatria i cures intensives. Des de fa uns anys vaig descobrir que m'atrau molt el món de la infermeria i la meva intenció en un futur pròxim és seguir formant-me.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería
Urgencias de Traumatología, Rehabilitación y Quemados
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc auxiliar d'infermeria des de el 2019. Actualment em trobo treballant a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, concretament a una de les unitats de cures intensives dedicades a pacients crítics amb el SARS-CoV-19.

Em vaig formar a l'Institut Bonanova del Parc de Salut MAR de Barcelona, vaig realitzar les meves estades formatives als següents hospitals:
- Centre Hospitalier Universitaire de Grenoble-Alpes (França): Al servei de traumatologia del CHUGA, on el centre és el referent en primera posició a França. Aquest període va ser possible gràcies a una Beca Erasmus+.
- Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Barcelona): Al servei de Psiquiatria i Addiccions, realitzant un rotatori per hospitalització, urgències i el centre d'atenció i seguiment. També vaig treballar al servei d'hospitalització quirúrgica de la Clínica Sagrada Família.

 
Profesionales relacionados
Sra. Vanesa
Costa Cosculluela
Supervisora de Enfermería
Urgencias General
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dr. Jordi
Llaneras Artigues
Sra. Angelica
Varón Alvarez
Enfermero/a
Urgencias General
Sra. Loles
Berges