El talento humano del Campus

Imagen de Laura Yague Velasco
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Laura
Yague Velasco

Sra.
Laura
Yague
Velasco

Infermera i fisioterapeuta, des de 2014 sóc Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a Vall d'Hebron. Sóc una persona amb valors molt arrelats del sentit de la responsabilitat, compromís, dedicació i perseverança en el treball.

Confio en el treball en equip per ser més resolutius, competents, augmentar la pertinència i ajudar a fer més fàcil i gaudir cada projecte. Sóc metòdica i m'agrada planificar les meves activitats per aconseguir els objectius.

Treballar amb il·lusió i entusiasme ens ajuda a créixer com a professionals i ser mes competents per vetllar per la salut del pacient, el centre de totes les nostres intervencions.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Supervisora d'Infermeria
Medicina Física y Rehabilitación
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

La meva experiència laboral té tres etapes rellevants:

- Com a Diplomada en Infermeria a l'Escola Universitària d'Infermeria "Prínceps d'Espanya" (1988-1991) on vaig exercir com a infermera assistencial a l'Hospital de Bellvitge a la Unitat de Cirurgia Cardíaca (1991-1993), Cirurgia Digestiva ”Trasplantament Hepàtic” (1994-1999) així com d'infermera de corre torns (1999-2002) en les unitats de Medicina interna, Malalties Infeccioses, Gastroenterologia i Pneumologia.
Durant aquest període vaig realitzar el Curs de Postgrau "Cures d'infermeria al Malalt Crític" i vaig ser referent d'infermera en trasplantament hepàtic presentant comunicacions a Jornades Nacionals d'Infermeria de Trasplantament Hepàtic, així com a la jornada "500 trasplantaments de fetge a Bellvitge" i una publicació a la revista Infermeria Clínica.
El 2002 vaig ocupar la plaça estatutària com a Diplomada en Infermeria en la convocatòria VH-ATS / DI-99 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

- Com a Diplomada en Fisioteràpia a l'Escola Universitària "Gimbernat" (1993-1995) on vaig exercir com a fisioterapeuta mitjançant promoció interna a l'HUVH a la Unitat de Rehabilitació Osteoarticular (2002-2005) i a la Unitat de Rehabilitació de Cremats (2005-2011).
Durant aquest període vaig realitzar el Postgrau en Pediatria a la Universitat Internacional de Catalunya, el Postgrau en Fisioteràpia i Regeneració de Parts Toves i el "Curs online de Cures de salut Basats en l'evidència, 3a edició".
Vaig ser referent com a fisioterapeuta en rehabilitació del pacient cremat participant com a professora en el curs de Postgrau de "Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades" (Vall d'Hebron), en el curs “Atenció Integral al Pacient Cremat” (Universitat de Girona), al seminari “Actuació del fisioterapeuta en el Pacient Cremat” (Universitat de Vic) i en el curs "Tractament Integral del Pacient Cremat" (Vall d'Hebron).
També vaig ser referent com a fisioterapeuta en Metodologia en l'elaboració dels Procediments i Protocols de l'HUVH durant 2009 al 2011 sent revisora i autora dels Procediments i Plans d'Atenció de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH.

- Actualment exerceixo com a Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH des de l'octubre del 2014.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dra. Judith
Sanchez Raya
Jefe de Servicio
Medicina Física y Rehabilitación
Sr. Alex
Ginés Puertas
Responsable/Coordinador
Medicina Física y Rehabilitación
Dr. Ramon
Arroyo Aljaro
Médico
Medicina Física y Rehabilitación
Dra. Susana
Rodriguez Gonzalez
Médico
Medicina Física y Rehabilitación
Dra. Alba
Gómez Garrido
Médico
Medicina Física y Rehabilitación
Dra. Mar
Meléndez Plumed
Médico
Medicina Física y Rehabilitación
Dra. Maria Pilar
Lusilla Palacios
Sr. Wifred
Llopis Miró
Fisioterapeuta
Ictus y Hemodinámica Cerebral
Sr. Mar
Redondo Ruiz
Fisioterapeuta
Medicina Física y Rehabilitación
Sr. Bernat
Planas Pascual
Fisioterapeuta
Medicina Física y Rehabilitación
Sra. Sheila
Viso Rebollo
Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería
Medicina Física y Rehabilitación