El talento humano del Campus

Imagen de Lluís Peña Garcia
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sr. Lluís
Peña Garcia

Sr.
Lluís
Peña
Garcia

Sóc auxiliar administratiu amb 10 anys d’experiència en l’àmbit hospitalari, nou dels quals treballant a les consultes externes i l’hospital de dia de la Unitat d'Oncologia Mamària.

Anteriorment he prestat els meus serveis a hospitalització en Oncologia pediàtrica i Nefrologia pediàtrica i nounats, consultes externes a la policlínica pediàtrica, Unitat de Radiodiagnosi, admissions i admissions d’Urgències. I sis mesos al servei de Comunicació i Imatge de l'Hospital.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Administración
Oncología Médica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc administratiu al servei d'Oncologia Mamària des de fa 9 anys, un servei que té unes característiques especials. Té una part dura de vegades en relació a la malaltia i una part dolça pel tracte directe i humà amb els pacients.

Després de gairebé 40 anys prestant serveis a diferents sectors de l'empresa privada, ha estat molt gratificant poder prestar el servei de forma directa als altres, oferint una atenció que s’ha vist recompensada pels pacients, tant de forma verbal com de forma escrita.

Sóc administratiu des dels 14 anys i sempre he procurat tenir la formació actualitzada necessària per a la meva feina. Ara, amb 61, segueixo la formació com el primer dia.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Josep
Tabernero Caturla
Dr. Joan
Carles Galcerán
Tècnic de Recerca
Genitourinary, Central Nervous System (CNS) Tumors, Sarcoma and cancer of unknown primary site program
Tècnic de Recerca
Oncología Médica
Dra. Enriqueta
Felip
Tècnic de Recerca
Grup de tumors toràcics i càncer de cap i coll
Tècnic de Recerca
Oncología Médica
Dra. Teresa
Macarulla Mercadé
Médico
Oncología Médica