El talento humano del Campus

Imagen de Luis Riera Soler
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Luis
Riera Soler

Dr.
Luis
Riera
Soler

Sóc un radiòleg pediàtric que ha exercitat com a tal des del 2010,  especialment centrat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal. 

 
La meva principal motivació és ajudar al pacients, al companys de l'hospital i al desenvolupament de la medicina.
Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Radiologia Pediàtrica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Em vaig incorporar a l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron el 2016, després de realitzar la residència a la Corporació Sanitària del Parc Taulí (2006-2010) i posteriorment exercir de radiòleg pediàtric a l'Hospital General de Catalunya (2011-2016).

En l'actualitat desenvolupo la meva activitat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal, amb especial col·laboració amb el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica i amb la Unitat de Pneumologia Pediàtrica i Fibrosi Quística.

He impartit docència anteriorment a alumnes del grau de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment realitzo activitat docent impartint classes a residents de radiologia en el Programa de Formació continuada en Radiodiagnòstic de la Societat Catalana de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge.

He impartit ponències en múltiples congressos, sempre en l'àmbit de la Radiologia Pediàtrica en congressos i cursos nacionals i internacionals.

En el referent a la meva formació sempre s'ha enfocat cap a la Radiologia Pediàtrica, realitzant una estada formativa de 3 mesos a Graz, Austria (2010). Actualment estic realitzant cursos amb la intenció d'obtenir el European Educational Curriculum in Paediatric Radiology.

Actualment exerceixo com a coordinador/responsable de la web oficial de la "Sociedad Española de Radiología Pediàtrica".

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Dra. Elida
Vazquez Mendez
Jefe de Servicio
Radiologia Pediàtrica
Dr. Ignacio
Delgado Álvarez
Dr. Ángel
Sánchez-Montañez García-Carpintero
Médico
Radiologia Pediàtrica
Dr. José Miguel
Escudero Fernández
Dr. Joan-Albert
Prat Matifoll
Médico
Radiologia Pediàtrica