El talento humano del Campus

Imagen de Mª Alba Erra Duran
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mª Alba
Erra Duran

Dra.
Mª Alba
Erra
Duran

Sóc metgessa, facultatiu especialista del Servei de Reumatologia i responsable de la línia d'artritis psoriàsica de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat. Aquesta línia està formada per una part assistencial, que es desenvolupa en una consulta monogràfica on s'ofereix una atenció integral al pacient amb una avaluació multidisciplinària de la malaltia.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Reumatología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig estudiar medicina i cirurgia en la Universitat Autònoma de Barcelona i en la Facultat de Medicina de l'Hospital Universitari Vall Hebron. Posteriorment vaig realitzar la meva formació com a metgessa especialista en reumatologia en el Servei de Reumatologia del mateix centre. 

Des de juny del 2003 fins a febrer de 2006 vaig seguir treballant al mateix amb una beca de l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de febrer de 2006 i fins a maig de 2018 vaig treballar com adjunta de Reumatologia en l'Hospital Sant Rafael, on des del febrer de 2015 fins a maig de 2018 vaig ser la coordinadora del Servei de Reumatologia d'aquest centre. 

Des de maig de 2018 sóc metgessa adjunta del servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari Vall Hebron i sóc la responsable de la línia d'artritis psoriàsica, en la seva vessant d'assistència, formació i investigació.

A part de la meva tasca assistencial, des de juny de 2011 fins a juny de 2015 vaig formar part de la junta de la Societat Catalana de Reumatologia on vaig ocupar el càrrec de secretaria, i he col·laborat amb diferents grups de recerca, en publicacions, en l'àmbit de les artritis cròniques inflamatòries i les patologies del metabolisme ossi.

El novembre de 2017 vaig obtenir el títol de doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Investigador
Enfermedades Inmunomediadas y Terapias Innovadoras , Enfermedades sistémicas
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Maria
Pascual Pastor
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Helena
Borrell Paños
Médico
Reumatología
Sra. Marta
Muste Diaz
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa