El talento humano del Campus

Imagen de Maria Luiza De Souza Galvão
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Maria Luiza
De Souza Galvão

Dr.
Maria Luiza
De Souza
Galvão

Sóc pneumòloga i em dedico al diagnòstic, tractament, control i recerca de la tuberculosi (TB) des de 1998.

Sóc la Coordinadora de la Unitat de TB Vall d'Hebron-Drassanes i també la responsable de la consulta de TB del Servei de Pneumologia.

Organitzo cursos de TB i sóc la Coordinadora del Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia.

He realitzat Màsters en Gestió Clínica i Lideratge i segueixo formació continuada assistint a cursos i congressos nacionals i internacionals.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Coordinador Médico
Neumología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig fer la residència de pneumologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. En acabar vaig tenir l'oportunitat de començar a treballar de seguida al Dispensari de Tuberculosi del Dr. Lluís Sayé, que posteriorment es va traslladar a l'edifici del CAP Drassanes i que l'any 2013 va ser adscrit a l'Hospital Vall d'Hebron. Des de l'any 2010 sóc la Coordinadora de la Unitat de TB.

Al llarg d'aquests anys he organitzat diversos cursos de formació en TB, he participat com a ponent i moderadora en molts congressos nacionals i internacionals i he participat en la publicació de més de 30 articles en revistes indexades. Sóc professora del Màster de TB de la Universitat Oberta de Catalunya.

El nostre grup va ser pioner en la utilització del quantiferon i el TSpot .TB a España i la meva tesi doctoral va ser sobre "Aplicabilitat clínica de les tècniques de detecció in vitro de l'interferó gamma en la infecció i la malaltia tuberculosa".

Coordino el Grup de Micobacteris de la Societat Catalana de Pneumologia amb especial interés en les malalties per micobacteris no tuberculosos, la infecció tuberculosa latent i la TB en general.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Jaume Joan
Ferrer Sancho
Jefe de Servicio
Neumología
Dr. Mario
Culebras Amigo
Dr. Marc
Miravitlles
Dra. Mercedes
Pallero Castillo
Médico
Neumología
Sra. Laia
Vilalta Amblàs
Enfermero/a
Neumología