El talento humano del Campus

Imagen de Mireia Barceló Bru
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mireia
Barceló Bru

Dra.
Mireia
Barceló
Bru

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i la Coordinadora de la Unitat de Metabolisme Ossi, especialment orientada a l'estudi de les patologies que afecten el metabolisme de l'os, principalment l'osteoporosi. Una part destacada de la nostra activitat està centrada en l'estudi del metabolisme ossi en els pacients trasplantats pulmonars i en pacients amb fractura de maluc de baix impacte.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Reumatología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig finalitzar la meva formació com a especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron l'any 2007.
 
En finalitzar la residència vaig estar vinculada al Servei realitzant el control dels pacients en teràpia biològica fins a l'any 2012 quan vaig centrar ja la meva activitat en les patologies del metabolisme ossi.
 
Durant aquests anys, la meva activitat investigadora ha estat clínica, basada principalment en l'estudi de l'osteoporosi en els pacients trasplantats pulmonars.
 
Des de fa dos anys sóc membre dels grups de treball en metabolisme ossi de la Societat Catalana de Reumatologia (OsCat) i de la Societat Espanyola de Reumatologia (OsteoResSER).

Mantinc la meva formació continuada a través de diversos cursos i congressos nacionals i internacionals i participo en diversos cursos de formació a professionals d'atenció primària.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Investigador
Enfermedades Inmunomediadas y Terapias Innovadoras , Enfermedades sistémicas
Dra. Helena
Borrell Paños
Médico
Reumatología
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Sra. Marta
Muste Diaz
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes