El talento humano del Campus

Imagen de Mireia Lopez Corbeto
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mireia
Lopez Corbeto

Dra.
Mireia
Lopez
Corbeto

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i desenvolupo la meva activitat mèdica a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i Reumatologia de l’adult jove a la consulta de Transició, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 

 
La Unitat ofereix un seguiment integral dels pacients pediàtrics a través de les consultes externes i avaluació dels pacients ingressats amb patologia reumàtica pediàtrica.
Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Reumatología
Dónde encontrarlo

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Reumatología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en medicina per la Universitat de Barcelona i el 2017 vaig concloure la formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant el meu període formatiu vaig realitzar una estada formativa de quatre mesos a la University of Alabama and Children's Hospital at Birmingham (Alabama, Estats Units), en Reumatologia Pediàtrica.

En finalitzar la residència vaig combinar tasques assistencials a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i investigadores, desenvolupant el projecte de tesi doctoral en el marc d'un estudi finançat pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) del Instituto Carlos III, centrat en l'estudi de l'Artritis Idiopàtica Juvenil i la medicina de precisió. Recentment he realitzat una estada formativa al HudsonAlpha Institute for Biotechnology (Alabama, Estats Units) centrada en la biologia computacional i bioinformàtica.

Continuo la meva activitat formativa cursant el màster en metodologia de la investigació en ciències de la salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, i participo en cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacional en l'àmbit de la reumatologia pediàtrica.

Participo activament en la difusió de les malalties reumàtiques de la infància en cursos de formació a professionals i jornades per a famílies.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Helena
Borrell Paños
Médico
Reumatología
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Maria
López Lasanta
Sra. Marta
Muste Diaz
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Investigador
Enfermedades Inmunomediadas y Terapias Innovadoras , Enfermedades sistémicas