El talento humano del Campus

Imagen de Mònica Sabaté Gallego
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mònica
Sabaté Gallego

Dra.
Mònica
Sabaté
Gallego

Sóc metgessa especialista en farmacologia clínica, i treballo a l’Hospital des de que vaig iniciar la meva residència a l’any 1996. La meva àrea d’expertesa és la farmacoepidemiologia. Participo en diversos projectes de recerca finançats per l’Agència Europea del Medicament (EMA), per avaluar l’ús de medicaments en la pràctica clínica a través del PE-PV Consortium (Pharmacoepidemiology and Pharmacovigilance Consortium), coordinat per la Universitat d’Utrecht.

També he participat i participo com a investigadora en diversos projectes de recerca finançats amb fons públics en relació amb la seguretat en l’ús de medicaments.

A més col·laboro  en les activitats assistencials del nostre servei com la realització d’interconsultes sobre terapèutica, la farmacovigilància i la participació en comissions. Soc tutora de residents, fet que m’estimula a millorar en la meva feina i a estar en aprenentatge constant. També sóc professora associada del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i dono classes de Farmacologia al Grau d’Infermeria.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Médico
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigadora
Farmacología Clínica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB el 1994. L’any 2000 vaig acabar l’especialització en farmacologia clínica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des d’aleshores he treballat a la Fundació Institut Català de Farmacologia (2000-2007) i a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, on actualment desenvolupo la meva activitat.

En l'àmbit docent, sóc master en Farmacoepidemiologia i doctora en Farmacologia per la UAB, professora associada de Farmacologia clínica d’aquesta mateixa universitat i tutora de residents. També participo com a docent en el Màster Oficial en Farmacologia de la UAB.

Soc investigadora del grup de Farmacologia Clínica del VHIR. 

  
Profesionales relacionados
Dr. Eduard
Diogène Fadini
Jefe de Servicio
Farmacología Clínica
Dra. Antònia
Agustí Escasany
Jefe de Sección
Farmacología Clínica
Dra. Lina
Camacho Arteaga
Dra. Inmaculada
Fuentes Camps
Dra. Imma
Danés Carreras
Médico
Farmacología Clínica
Dra. Judit
Riera Arnau
Médico
Farmacología Clínica
Investigadora
Farmacología Clínica
Dra. Carla
Sans Pola
Dra. Montserrat
Bosch Ferrer
Médico
Farmacología Clínica