El talento humano del Campus

Imagen de Montserrat Corrales De La Cruz
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Montserrat
Corrales De La Cruz

Dra.
Montserrat
Corrales
De La Cruz

Sóc psicòloga adjunta del Servei de Psiquiatria de l‘Hospital Universitari Vall d’Hebron. Especialitzada en el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) al llarg de la vida.

La meva tasca assistencial implica l’avaluació, el diagnòstic i el tractament del TDAH i de les seves comorbiditats en població infantil, adolescent i adults. Participo en projectes de recerca que inclouen, entre d'altres, l'aplicació de les noves tecnologies, assaigs clínics, estudis de neuroimatge i genètics.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Psiquiatría, Salud Mental y Adicciones
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Des del 2007 formo part del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Al llarg d'aquests anys he realitzat tasques tant de tipus assistencial com de recerca.

La meva tasca assistencial implica l’avaluació, el diagnòstic i el tractament del TDAH i de les seves comorbiditats en població infantil, adolescent i adults.

He participat en projectes de recerca que inclouen, entre d'altres, l'aplicació de les noves tecnologies, assaigs clínics de tractaments tant psicològics com farmacològics, estudis de neuroimatge i genètics.