El talento humano del Campus

Imagen de Octavi Córdoba Cardona
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Octavi
Córdoba Cardona

Dr.
Octavi
Córdoba
Cardona

Sóc ginecòleg especialitzat en càncer de mama. M'esforço en oferir el millor en tractament quirúrgic i buscar conjuntament amb les meves pacients les millors solucions de forma individualitzada, convençut de la necessitat d'empoderar-les.
La meva recerca l'he centralitzat en com tractar el càncer de mama diagnosticat durant l'embaràs i en com l'embaràs pot afectar al risc de recidiva a les pacients que han tingut càncer de mama.
Sóc tutor de residents.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Patología Mamaria
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigación Biomédica en Ginecología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Treballo a la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2004. Aquí he aprés d'extraordinaris professionals de múltiples especialitats i càrrecs.

Actualment desenvolupo com investigador principal un projecte de recerca centrat en l'efecte de l'exposició a la quimioteràpia rebuda durant el desenvolupament fetal. Aquest projecte ha rebut una beca FIS. També col·laboro com investigador principal en diferents estudis internacionals.

La llicenciatura de Medicina i Cirurgia la vaig fer a la Universitat de Barcelona. El grau de doctor el vaig obtenir a La universitat Autònoma de Barcelona amb la meva tesi “Cáncer de mama y embarazo”.

He publicat el resultat de la nostra recerca en múltiples articles en revistes internacionals (J Clin Oncol, Breast, Eur J Surg Oncol, Eur J Cancer, Clin Trans Oncol, Tumori, etc).

Sóc tutor de residents de ginecologia des de l'any 2007. He fet múltiples cursos formatius per millorar l'avaluació i motivació dels residents.

Vaig ser professor associat a la Universitat Rovira i Virgili entre els anys 2004 i 2007. Actualment, i des de l'any 2011, sóc professor associat clínic a la Universitat Autònoma de Barcelona.

He fet multitud de presentacions, pòsters i ponències en cursos i congressos nacionals i internacionals.

Sóc membre de la junta de la secció de ginecologia oncològica i patologia mamària de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Antonio J
Esgueva Colmenarejo
Médico
Patología Mamaria
Dra. Izaro
Hernan Marcaida
Médico
Patología Mamaria
Dr. Vicente
Peg Cámara
Médico
Patología Mamaria
Investigador
Patología molecular traslacional