El talento humano del Campus

Imagen de Rosa Mejón Bergés
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Rosa
Mejón Bergés

Dra.
Rosa
Mejón
Bergés

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida (extensió Barcelona) i especialista en Documentació Mèdica. Actualment estic treballant com a facultatiu a la Unitat de Suport a les Acreditacions de l’hospital.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Dirección de Sistemas de la Información
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida (extensió Barcelona) i especialista en Documentació Mèdica formada a l’Hospital de Sant Pau. He treballat en diversos hospitals com a Cap d’Admissions, Documentació i Arxius, fins que a l’any 2005 em vaig incorporar a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.  El meu compromís amb l'atenció dels pacients em va dur a la gestió.

Des de l’any 2006 fins a l’any 2019, vaig ser Coordinadora de Recursos Assistencials  a l’Hospital Vall d’Hebron. Actualment estic treballant a la Unitat de Suport a les Acreditacions de l’hospital per promoure el disseny, implementació, seguiment i avaluació d’impacte dels sistemes de gestió acreditats.

En l'àmbit de la gestió he cursat Màsters en Gestió i  en Direcció d'Institucions Sanitàries i en Metodologia i Avaluació de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

En el camp de la docència, exerceixo com a  professora en el Màster de Documentació Mèdica,  Universitat Autònoma de Barcelona i sóc membre de diverses societats científiques.

 

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dra. Alba
Jové Riera
Jefe de Unidad
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Rosario
Muñoz Gallarín
Dr. Andreu Joan
Aloy Punzano
Coordinador de redes de expetez clínica y acreditación
Dirección de Sistemas de la Información
Dr. César
Llorente Parrado
Coordinación Asistencial
Sr. Emmanuel
Giménez
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Paula
Schvartzman Goldwaser
Dirección de Sistemas de la Información
Dra. Rosa
Ramos
Sra. Eulàlia
Pericas Bosch