El talento humano del Campus

Imagen de Rosa Ramos
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Rosa
Ramos

Dra.
Rosa
Ramos

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Nefrologia i doctorada Cum Laude per la Universitat de Barcelona amb la tesi sobre Lipoperoxidació a la malaltia renal crònica. Realitzada l'especialitat a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge.

Actualment sóc coordinadora de Unitat de de Gestió de Dades i Suport a la Decisió mèdica, de la Direcció de Sistemes de la Informació de Vall d'Hebron.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Dirección de Sistemas de la Información
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Nefrologia i doctorada Cum Laude per la Universitat de Barcelona amb la tesi sobre Lipoperoxidació a la malaltia renal crònica. Realitzada l'especialitat a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge on vaig exercir durant uns 10 anys.

Al 2008 em vaig incorporar com FEA a nefrologia a la Secció de Diàlisi de la Vall d'Hebron fins al setembre del 2011. Des del 2011 va ser directora mèdica nacional de Fresenius Medical Care, empresa dedicada a Serveis d'Hemodiàlisi ambulatòria.

Executive Màster Direccions i Organitzacions Sanitàries per ESADE. Cursat el Programa en Dirección Estratégica de la Colaboración Público-Privada per ESADE.

He col·laborat en més de 80 articles en revistes nacionals i internacionals i he participat en més de 100 comunicacions a congressos nacionals i internacionals presentant.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dr. Andreu Joan
Aloy Punzano
Coordinador de redes de expetez clínica y acreditación
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Rosario
Muñoz Gallarín
Dra. Rosa
Mejón Bergés
Tècnic de Gestió
Dirección Asistencial
Sr. Emmanuel
Giménez
Dirección de Sistemas de la Información
Sra. Paula
Schvartzman Goldwaser
Dirección de Sistemas de la Información
Dr. César
Llorente Parrado
Coordinación Asistencial
Sra. Eulàlia
Pericas Bosch