El talento humano del Campus

Imagen de Susana Clemente Bautista
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Susana
Clemente Bautista

Sra.
Susana
Clemente
Bautista

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo al Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona   

 El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament, l’elaboració dels medicaments per a pacients ingressats i ambulatoris, l’atenció farmacèutica centrada en l’ús segur dels fàrmacs, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció del pacient. 

 Actualment sóc la farmacèutica pediàtrica referent de l’atenció farmacèutica de les unitats de Gastroenterologia, hepatologia i suport nutricional, neurologia, cures intensives i medicina pediàtrica.

 Tanmateix, la docència i la investigació són dos àmbits en els quals estic implicada activament, per tal de promoure i generar coneixement de l’ús del medicament.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Farmacéutico/a
Farmacia
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i em vaig incorporar com adjunta a la Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron quan vaig acabar la meva formació com a FIR en aquest hospital al 2003.

La docència des de sempre ha estat present en la meva activitat. He participat en cursos de formació continuada adreçats a professionals del nostre hospital i a farmacèutics especialistes en Farmàcia Hospitalària. Des de la meva incorporació a la Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona he participat activament en l’organització anual del Curs de Farmàcia Pediàtrica, per a farmacèutics que volen completar els coneixements en aquest camp. Sóc tutora de residents des de l’any 2018.

També he participat activament en diversos treballs d'investigació i assajos clínics. Estic vinculada al grup de treball Farmatrasplante, de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria, dedicat a l’atenció farmacèutica i a la  recerca en l’àmbit del trasplantament d’òrgan sòlid.

 

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Sr. Carlos Javier
Parramón Teixidó
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Aurora
Fernandez Polo
Farmacéutico/a
Farmacia
Infección en el paciente pediátrico inmunodeprimido
Sra. Mª Josep
Cabañas Poy
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Técnico Especialista en Farmacia
Farmacia