El talento humano del Campus

Imagen de Tatiana Acero
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Tatiana
Acero Bailen

Sra.
Tatiana
Acero
Bailen

Soc infermera a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital General. Tota la meva trajectòria professional ha estat generalment en l'atenció del pacient crític i al pacient urgent, Actualment soc docent en diferents cursos a l'hospital. Aposto fermament per la metodologia de la Simulació Clínica com a eina formativa en la millora de la pràctica clínica diària.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Enfermero/a
Medicina Intensiva
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2006. La meva experiència ha estat durant quatre anys al Servei d'Urgències i la resta a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General on actualment tinc la meva ubicació com a infermera assistencial (formo part de l'equip d'aturades de l'Hospital i de l'EcmoTeam).

Soc membre de la Subcomissió d'Aturada Cardíaca i col·laboro com a docent a cursos de reanimació cardiopulmonar. Soc instructora de SVB, SVI i SVA pel Consell Català de Ressuscitació i per l'European Resuscitation Council.

Tanmateix soc membre de la Comissió Tècnica de Simulació i del VHISCA (Vall Hebron Institut Simulació Clínica Avançada) on es porten a terme nous projectes en l'àmbit de la docència multidisciplinari.

Formació:
He cursat el postgrau d'Atenció Prehospitalària Urgent (2008), el Màster d'Urgències Hospitalàries (2009) i el Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria (2015-2017). Tots ells per la Universitat de Barcelona. Aquest darrer any he finalitzat el Màster Universitari de Simulació Clínica per la Universitat de Manresa (2020).

Investigació:
He col·laborat en diferents estudis i assaigs clínics dins del grup de recerca SODIR (Shock, Organ Dysfuntion and Ressuscitation) (2010-1011).

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Ricard
Ferrer Roca
Jefe de Servicio
Medicina Intensiva
Dr. Álvaro
García Del Campo
Médico
Medicina Intensiva
Dr. Jordi
Riera del Brío
Médico
Medicina Intensiva
Investigador Principal
Shock, disfunción orgánica y resucitación
Dr. Juan Carlos
Ruiz Rodríguez
Médico
Medicina Intensiva
Investigador Principal
Shock, disfunción orgánica y resucitación
Dr. Marcos
Pérez Carrasco
Médico
Medicina Intensiva
Sr. Cristian
Torres Salguero
Enfermero/a
Medicina Intensiva